gunoi

Colectarea gunoiului în comuna Cenad în 2020

Harta comunei CenadÎn data de 23 august 2019, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș a reziliat contractul de operator cu firma S. C.  Brai Câtă S. R. L București. Motivul rezilierii a fost incapacitatea firmei sus-menționate de a opera conform cerințelor prevăzute în contract.
Rezilierea contractului s-a făcut pentru Zona 2, zonă din care face parte și comuna Cenad. După această dată, comuna Cenad operează pe colectarea gunoiului până la desemnarea unui nou operator.
Graficul de colectare a rămas același, numai că va trebui cu toții să ne străduim să colectăm separat gunoiul și anume în două fracții: gunoi menajer și gunoi reciclabil. În perioada următoare va trebui să ne adaptăm la noile reglementări legale, reglementări care au intrat în vigoare începând cu data de 01. 07. 2019, prin care sunt propuse câteva variante de colectare sub deviza „plătești cât arunci”.
Pentru zona 2 s-a stabilit că forma de colectare va fi cea prin cântărire, asta însemnând că în spatele mașinilor vor fi amplasate sisteme de cântărire și emitere de bonuri de cântar și fiecare va plăti în funcție de cantitatea de gunoi pe care o generează.

Promovează acest site

Share

Calendar „Cenăzeanul” 2019

 

Calendarul personalizat pentru 2020

Calendar Cenăzeanul 2021

Vizite din 13 martie 2020