Mureșul, la Cenad

Promovează-ți satul natal!

 

Plicuri personalizate

 
Dragi cenăzeni și prieteni ai Cenadului, vă oferim șansa de a vă dovedi dvs. înșivă că țineți la comuna în care v-ați născut, ați crescut sau, pur și simplu, ați trecut. În fișierul atașat aveți o serie de plicuri cu imagini legate de Cenad. Puteți să le folosiți fie pe acestea, fie înlocuind imaginile propuse de noi cu fotografii realizate de dvs. Documentele sunt în format DOC (Word), iar plicurile au dimensiunea de 11x22 cm (plicuri late). Adresa expeditorului și destinatarului trebuie, desigur, înlocuite. Printarea se poate face la o imprimantă color (indicat) sau alb-negru. Plicurile pot fi utilizate fie în corespondența dvs. obișnuită, fie cu prilejul unor sărbători personale (zile de naștere, onomastici, botezuri, nunți etc.), fie la sărbători legale și religioase etc. Cu siguranță, destinatarul va fi plăcut surprins. Încercați și veți vedea reacția.
Ca imagini am ales fie imagini actuale, fie reproduceri după tablouri realizate la Cenad de către artiști plastici profesioniști.
Cum procedați? Downloadați fișierul atașat, care conține toate aceste plicuri. Despachetați acest fișier, alegeți-vă plicul, schimbați adresele expeditorului și destinatarului și printați-le. 
Dacă folosiți plicuri cu fereastră pe partea dreaptă, atunci ștergeți de pe plic adresa destinatarului și utilizați template-ul propus de noi. 
Succes!
 

 
 
 
 

Promovează acest site

Share this

Imagini din Cenad

Calendar 2019

Calendar 2019

Vizitatori după țară

 

Din data de 28 aprilie 2014

Flag Counter

 

Vizitatori din data de

28 aprilie 2014:

Din data de 17 mai 2014